ADLER letí vyššie: stretnutie na vrcholnej úrovni na veľtrhu Farbe, Ausbau und Fassade (Farby, povrchové úpravy a fasády) v Kolíne nad Rýnom

Sľubné vyhliadky pre odbor lakovania: Tirolskí profesionáli v oblasti lakov zo spoločnosti ADLER vzali návštevníkov na vrchol FAF a ohromili ich oveľa lepšími riešeniami povrchových úprav.
6. 5. 2024

Ak vás zrazu uprostred Kolína čakajú turistické chodníky, horské cesty, po ktorých sa treba vydať, a skalné steny, na ktoré sa treba šplhať, môže to znamenať len jedno: Tirolčania sú tam – a s nimi aj batoh plný alpských farieb! Pestrá prehliadka, na ktorú pozval popredný rakúsky výrobca farieb ADLER ľudí na veľtrh Farbe, Ausbau und Fassade (Farby, povrchové úpravy a fasády) v Kolíne nad Rýnom, bola skutočným vrcholným víťazstvom: „Náš dizajn stánku s alpským mottom bol veľmi dobre prijatý. Hostia s nadšením preskúmali našu vzrušujúcu ‚farebnú cestu‘ a objavili mnoho sľubných zaujímavostí,“ hovorí manažér maloobchodného predaja farieb Christoph Müller.

Sprievodcovia svetom dreva

Skúsenými „horskými sprievodcami“ boli obchodní zástupcovia spoločnosti ADLER, aby pomohli návštevníkom: svojimi odbornými znalosťami a predvídavosťou sa postarajú o to, aby žiadny používateľ produktov ADLER neskončil na nesprávnej ceste. Práve naopak: najmä pokiaľ ide o povrchovú úpravu a zušľachťovanie prírodných stavebných materiálov, tirolskú odbornosť nemožno obísť! „Bolo pekné vidieť, že sme o krok vpred, najmä v oblasti ochrany dreva v Nemecku,“ povedal Müller s potešením z mnohých maliarov a predajcov farieb, ktorí sa dostali práve do ADLER stánku. 

Nové spôsoby

Aby sme dosiahli vrchol kvality, vývojári ADLER neustále prekračujú nové cesty: Systém ADLER Histo je špičkovým riešením pre renováciu historických kastlových okien. A s inovatívnymi produktmi, ako sú Aqua Isoprimer CT PRO a Aqua-Nova PRO Spray, tirolskí lídri v oblasti inovácií povzbudzujú lakovačov, aby prešli na vodouriediteľné farby a efektívne striekanie. „Tešíme sa na spoluprácu s našimi existujúcimi partnermi, ale aj s mnohými novými záujemcami, ktorí nás navštívili na veľtrhu,“ zdôrazňuje Müller. Najmä vo štvrtok bol prílev ohromný – a opäť sa ukázalo: ADLER je jednoducho skvelý!

ADLER – V našich žilách prúdi farba

S približne 730 zamestnancami je ADLER popredným rakúskym výrobcom farieb, lakov a prostriedkov na ochranu dreva. Spoločnosť založenú v roku 1934 Johannom Berghoferom, ktorá je dodnes rodinným podnikom, riadi v tretej generácii Andrea Berghoferová. Takmer 21 000 ton farby každoročne opúšťa továreň vo Schwazi a dostáva sa k zákazníkom vo viac ako 30 krajinách po celom svete. ADLER má distribučné spoločnosti v Nemecku, Taliansku, Poľsku, Holandsku, Švajčiarsku, Českej republike a na Slovensku; jediným výrobným miestom je ADLER-Werk Lackfabrik vo Schwazi/Tirolsku (AT). ADLER je prvou spoločnosťou vo svojom odbore, ktorá je od roku 2018 100 % klimaticky neutrálna. Spoločnosť ADLER znížila svoju ekologickú stopu na minimum pomocou mnohých opatrení. Zvyškové emisie, ktorým sa aj napriek všetkým týmto opatreniam nedá vyhnúť, kompenzuje spoločnosť ADLER kúpou uznávaných certifikátov o ochrane klímy, čím pomáha financovať nové projekty v oblasti ochrany klímy.

© adler-lacke.com